Mijn samenwerking met Teach-In Group

Mijn naam is Daan Sturm en ik ben afgestudeerd als plantenwetenschapper aan de Wageningen Universiteit. Tijdens een vrije keuze onderdeel van mijn studie leek het me leuk om lesgeven eens te proberen. Ik vond het op mijn stageschool zo leuk dat ik het heb doorgezet. Ik had zo’n fijne stage achter de rug bij het Rembrandt-college in Veenendaal dat ik daar na mijn stage meteen aan de slag kon als docent biologie en als mentor van de 2e klas. De reden dat ik daar toch ben gestopt is vanwege het feit dat ik wat flexibeler wilde zijn vanwege het vele optreden met mijn band ‘Shaemless’. Mijn grote passies zijn muziek maken en natuur en het liefste wil ik dat kunnen combineren.

Toen kwam ik op de website van Teach-In terecht waarna ik meteen nieuwsgierig werd en het daar wilde proberen. Na een paar fijne gesprekken was het zo geregeld en had ik binnen no time al een paar gesprekken op scholen waar ik eventueel terecht kon. Door het uitgebreide netwerk van Teach-In krijg je veel leuke kansen. Het fijne aan zo’n samenwerking is dat je geheel vrij bent in school of functie keuze die jij het beste bij jou vindt passen.

Via Teach-In kon perfect een mix voor mezelf maken zodat ik zowel veel shows kan doen met mijn band, als bezig kan zijn als biologie docent. Het biedt mij de ruimte om zelf mijn week in te delen en me te focussen op de dingen die mij aanspreken als docent namelijk, voor de klas staan en de leerlingen enthousiasmeren voor mijn vak.