Jij bent een ondernemende professional

Teach-In Group is een groot samenwerkingsverband van docenten die het verschil willen maken.
Wij zijn authentiek, ondernemend en staan voor kwaliteit.

Hi, ik ben TIG.

Waar ben je naar opzoek?

Maak het verschil

Voor jezelf

 • Meer vrijheid
 • Bepaal je eigen werktijden
 • Ontwikkel jezelf door meerdere omgevingen te ervaren
 • Uitdagende honorering
 • Beloning naar prestatie
 • Resultaatgericht aan de slag

Voor de klas

 • Je bent authentiek
 • Je bent vakspecialist
 • Je bent een baken van veiligheid
 • Je bent ondernemend
 • Maar boven alles je ziet de leerling

Samen met Teach-In

Je hebt heel wat in huis. Zoek je daarom naar een organisatie waarbij je kunt excelleren? Welkom bij Teach-In Group!  Wij versterken ons team graag met ondernemende interim docenten.

Vraag nu een vrijblijvende kennismaking aan bij ons op kantoor.

In welke vakgebied wil jij aan de slag?

Professionals in beeld

Hoe word ik zelfstandig docent bij Teach-In Group?

Profiel aanmaken

Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging als interim-docent en geef dit aan in mijn profiel.

Gesprek

Bij Teach-In Group voer je een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te verkennen.

Assessment

Als je ervoor kiest om als interim-docent te werken volgt er een selectieprocedure met een assessment en referentieonderzoek.

Wensen

Teach-In Group koppelt mijn ambities aan uitdagende projecten.

Diversiteit

Ik blijf mijzelf ontwikkelen door meerdere onderwijsprojecten per jaar aan te gaan.

Veelgestelde vragen

Welke scholen werken jullie samen?

Wij zijn een landelijke opdrachten en actief binnen het Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs en het Middelbaar Beroeps Onderwijs. Inmiddels zijn wij meer dan 20 jaar actief en hebben een groot netwerk opgebouwd van scholen in het hele land. Daarom is het voor ons mogelijk om voor jou de school en opdracht te vinden die bij past bij jouw ambitie.

Welke reisbereidheid moet ik hebben?

Wij vragen een beschikbaarheid van minimaal 3 dagdelen per week en een reisbereidheid van ongeveer 45 minuten. Uiteraard heeft dit een praktische oorzaak voor het inroosteren van jouw opdracht, maar wij vinden het ook belangrijk om gezien te worden in een opdracht.

Waar kan ik aan de slag?

Die keuze is aan jou! Op basis van jouw persoonlijke ambitie gaan wij op zoek naar de meest passende opdracht voor jou. Voorwaarde is het succesvol doorlopen van onze selectieprocedure. Gedurende deze procedure gaan wij op zoek naar jouw talenten en koppelen dit aan de vraag vanuit de scholen. Uiteindelijk beslis jij natuurlijk zelf of jij de aangeboden opdracht aanneemt of niet.

Wat is de duur van de opdrachten?

Gemiddelde duur van een opdracht is ongeveer 5 tot 6 maanden. Dit betekent dat je per kalenderjaar gemiddeld 3 tot 4 verschillende opdrachtgevers hebt volledig in lijn met het karakter van de ZZP-er.

Hoeveel beschikbaarheid moet ik hebben?

Wij vragen een beschikbaarheid van minimaal 3 dagdelen per week en een reisbereidheid van ongeveer 45 minuten. Uiteraard heeft dit een praktische oorzaak voor het inroosteren van jouw opdracht, maar wij vinden het ook belangrijk om gezien te worden in een opdracht.

Teach-in door de ogen van de docent

Daan Richard

Zij-instromer

"Hoe had ik dat allemaal in mijn eentje moeten doen? Een onderwijsbaan zoeken, portfolio bouwen, lessen voorbereiden, lessen geven en de bijbehorende administratie."

Eva Nijssen

Zij-instromer

"Ik heb een ontzettend leuk en leerzaam schooljaar achter de rug. Met de begeleiding van Teach-In, zoals lesbezoeken en visites op de school als ook de begeleiders van de Hogeschool en de school waar ik lesgeef. Het geeft een veilig gevoel dat er zoveel mensen zijn die zich actief bezighouden met het vormen van mij als de best mogelijke docent."

Jeroen Steenbeek

Zij-instromer

"Na een zeer grondig assessment (psychologische testen en een proefles) zat ik bij de selectie van 26 deelnemers die mee mochten gaan doen aan dit bijzondere zij-instroomtraject. Het merendeel van deze groep bestaat uit mensen die nog nooit voor de klas hebben gestaan en vanuit hun expertise op een vakgebied graag hun lesbevoegdheid willen halen."

Daphne Jacobs

Zij-instromer

"Ik wist al vlug dat ik niet zomaar een studie kon gaan volgen naast mijn toenmalige baan, en ben op zoek gegaan naar mogelijkheden om als zij-instromer aan de slag te gaan. Dit betekent dat je direct voor de klas komt te staan, en daarnaast een studie volgt om je lesbevoegdheid te halen. Teach-In Group bood mij deze kans!"

Samen staan we sterk Meld je bij ons aan

Er is altijd de mogelijkheid om te kijken naar wat verschillende opties. Laat je gegevens achter en wij gaan kijken naar de mogelijkheden.

Team Teach-In staat voor je klaar

Hi, ik ben Joris
Wat kan ik voor je doen?

06-26026477j.mol@teachingroup.nl Contact

Joris Mol

Oprichter en directeur interim

Hi, ik ben Tim
Wat kan ik voor je doen?

06-42233554t.poorthuis@teachingroup.nl Contact

Tim Poorthuis

Resourcemanager interim

Hi, ik ben Tessa
Wat kan ik voor je doen?

023-5250502t.smit@teachingroup.nl Contact

Tessa Smit

Backoffice