Wees jezelf. Jij bent uniek.

Een ZZP-docent bij Teach-In Group is een echte ondernemer. Dat is niet voor iedereen weggelegd.
Je levert in qua zekerheden, maar je krijgt daar een stuk vrijheid voor terug.

Hi, ik ben TIG.
Waar ben je naar opzoek?

Waarom Teach-In Group?

Wat te verwachten?

 • Persoonlijke groei
 • Nieuwe inzichten
 • De regie over jouw loopbaan
 • Beloond worden naar prestatie
 • Een breed netwerk opbouwen
 • Carrieremogelijkheden
 • Meer individuele verantwoordelijkheid
 • Afwisseling

Wat heb je nodig?

 • Onderwijsbevoegdheid
 • Inschrijving bij de KVK
 • Een verklaring goed gedrag (VOG)
 • Een beschikbaarheid van minimaal 2 dagen
 • Een reisbereidheid van minimaal 45 minuten voor meer projecten

Wat lever je in?

 • Je salaris op een vast moment uitbetaald krijgen
 • Het sociale vangnet
 • Deelgenoot zijn van de realisatie van lange termijn doelen
 • Het zien opgroeien van je leerlingen

Wat bieden wij?

 • Consult bij de accountant
 • Een goedgekeurde modelovereenkomst
 • Een klein en stabiel team en dus een persoonlijke benadering

Zo leuk is het een gevarieerde dag

Zij gingen je voor verhalen van ZZP-ers

Vacatures welke projecten er mogelijk interessant zijn voor jou

Met ons giga netwerk in het onderwijs kunnen wij jou helpen om snel aan de slag te kunnen als interim-docent! Maak jouw unieke kwaliteiten zichtbaar tijdens de verschillende opdrachten die je gaat uitvoeren.

Welke bevoegdheid je ook hebt, er zijn meer dan genoeg opdrachten voor jou verdeeld over verschillende periodes. Ben jij al zzp’er of denk je eraan om zpp’er te worden? Bekijk welke mogelijkheden er zijn voor jou.

Veelgestelde vragen

Er komen meer uren bij. Moeten we de overeenkomst aanpassen?

Dat hoeft niet. De zzp’er factureert de daadwerkelijk gemaakte uren.

Hoe gaan jullie om met ouderavonden en andere verplichtingen buiten de lessen om?

Wij trachten aan de voorkant dit soort situaties al te bespreken. In principe vallen deze taken buiten de taken waar de zzp’er voor factureert. We moeten hier dus afspraken over maken.

Welke scholen werken jullie samen?

Wij opereren landelijk en zijn actief binnen het Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs en het Middelbaar Beroeps Onderwijs. Inmiddels zijn wij al meer dan 20 jaar actief en hebben wij een groot netwerk opgebouwd van scholen in het hele land. Daarom is het voor ons mogelijk om voor jou de school en opdracht te vinden die past bij jouw ambitie.

Waar kan ik aan de slag?

Die keuze is aan jou! Op basis van jouw persoonlijke ambitie gaan wij op zoek naar de meest passende opdracht voor jou. Voorwaarde is het succesvol doorlopen van onze selectieprocedure. Gedurende deze procedure gaan wij op zoek naar jouw talenten en koppelen wij die aan de vraag vanuit de scholen. Uiteindelijk beslis jij natuurlijk zelf of jij de aangeboden opdracht aanneemt of niet.

Hoe ziet mijn contract er uit?

Wij werken met een goedgekeurde modelovereenkomst welke specifiek is opgesteld voor onze dienstverlening. De modelovereenkomst is zorgvuldig opgesteld en staat al meer dan 20 jaar garant voor zelfstandigheid en de zekerheden die jij zoekt als ZZP-er. Dit betekent ook dat deze modelovereenkomst leidend is in de uitvoering van de opdracht. Uiteraard is jouw contract geen arbeidsovereenkomst, maar een overeenkomst van opdracht.

Wat moet ik doen om als ZZP-er aan de slag te kunnen?

Ten eerste onze selectieprocedure succesvol doorlopen. Daarna begeleiden wij jou volledig in het opstarten van het ondernemerschap. Belangrijk onderdeel daarbij is het doorspreken van de voor en de tegens van het ondernemerschap. Welke risico’s neem jij en welke kansen staan daar tegenover. Uiteraard kan dit snel gaan, maar deze stap moet wel een weloverwogen besluit zijn.

Wat is de duur van de opdrachten?

De gemiddelde duur van een opdracht is ongeveer 3 tot 6 maanden. Dit betekent dat je per kalenderjaar gemiddeld 3 tot 4 verschillende opdrachtgevers hebt. Dit is volledig in lijn met het karakter van de ZZP-er en de criteria vanuit de belastingdienst.

Wat voor soort opdrachten?

Wij hebben de meer uitdagende opdrachten voor docenten met een plus. Het zijn uiteenlopende opdrachten van een vervanging waarbij er achterstanden moeten worden ingelopen tot het opbouwen van een sectie of zelfs een nieuwe school.

Wat verdien ik?

Jouw omzet per jaar hangt uiteraard af van je beschikbaarheid en het aantal dagen per week dat je wil werken. Voor sommige opdrachten past het beter om met dagtarieven te werken. Op andere opdrachten factureer je gewoon per lesuur. Afspraken over tarieven zijn afhankelijk van het project. Daarom bespreken wij die in een persoonlijk gesprek.

Hoeveel beschikbaarheid moet ik hebben?

Wij vragen een beschikbaarheid van minimaal 3 dagdelen per week en een reisbereidheid van ongeveer 45 minuten.

Teach-in door de ogen van de ZZP-er

Daan Sturm

ZZP-docent

"Na een paar fijne gesprekken was het zo geregeld en had ik binnen no time al een paar gesprekken op scholen waar ik eventueel terecht kon. Door het uitgebreide netwerk van Teach-In krijg je veel leuke kansen. Het fijne aan zo’n samenwerking is dat je geheel vrij bent in school of functie keuze die jij het beste bij jou vindt passen."

Maarten van Mieghem

ZZP-docent

"Deze invulling van het docentschap bood nieuwe perspectieven: diverse scholen van binnen zien, ideeën opdoen, verschillende manieren van werken ervaren en meer regie houden over wat je doet"

Samen staan we sterk Meld je bij ons aan

Er is altijd de mogelijkheid om te kijken naar wat verschillende opties. Laat je gegevens achter en wij gaan kijken naar de mogelijkheden.

 • Inschrijven
 • Inschrijven via LinkedIn