Uniek zij-instroom traject op maat!

Direct voor de klas en gesubsidieerd je bevoegdheid halen.

Het vernieuwde VMBO vraagt om docenten uit de praktijk. BWI docenten, docenten Product en Dienstverlening, docenten PIE, docenten ICT en Media. Allemaal nieuwe vakgebieden voor het fantastische VMBO. Alleen: waar komen de docenten vandaan? Deze worden opgeleid door het meest innovatieve en onderscheidende samenwerkingsverband van onderwijs via ons zij-instroom traject.

De ZZP elektricien, de ZZP bouwvakker, de ZZP beveiliger, de vakman die als gevolg van de crisis in de jaren 2012 tot 2015 “ gedwongen” werd tot het ZZP-schap. Fysiek zware beroepen, waar in de toekomst een groot tekort aan gaat ontstaan. Wat doen we anno nu om de kennis en ervaring van deze vakmannen over te brengen aan de nieuwe generatie? Hoe kunnen wij dit koppelen aan het tekort aan docenten in de nieuwe VMBO vakken? Hoe gaan wij ervoor zorgen dat de ZZP-er als gevolg van fysieke beperkingen niet meer die inkomsten gaat genereren die hij nodig heeft?

TIG en de HU gaan deze vakspecialisten naar het VMBO brengen. Boegbeelden van het vakgebied als inspirator van de jeugd. Dat is het opleiden van de toekomst. Het kan!

Unieke kans voor ZZP’ers

Uniek ZZP Opleidingsprogramma Hogeschool Utrecht en Teach-In Group

Ben jij ZZP-er in bijvoorbeeld in de zorg, bouw, techniek, journalistiek of in een andere sector? Wil jij jouw kennis en ervaring delen? Wil jij het rolmodel zijn voor deze nieuwe generatie, maar loop jij tegen allerlei beperkingen aan met betrekking tot opleiding en bevoegdheden? Grijp dan nu je kans. Solliciteer als docent in opleiding bij Teach-In Group en volg je docenten opleiding bij de Hogeschool Utrecht (Instituut Archimedes).

Van praktijkspecialist naar bevoegd docent in 2 jaar

Unieke kans voor vakspecialisten!

  • Gelijk voor de klas
  • 2 tot 4 dagen per week werken bij de verschillende scholen voor een boost aan ervaringen
  • Jouw opleiding wordt volledig betaald
  • In 2 jaar jouw officiële lesbevoegdheid!
  • Volledig op maat onderwijstraject!
  • Samenwerken met de topdocenten-plus van Teach-In Group
  • Eigen onderwijscoach en docent coach van de hoogste kwaliteit.
  • Na 2 jaar verzekerd van een nieuwe carrière in het onderwijs!
De partner met kennis van het onderwijs

Over zij-instroom traject via Teach-In Group

Teach-In Group werkt met topdocenten. Een stevige selectieprocedure ligt hier aan ten grondslag. Dit geldt ook voor dit opleidingstraject. Een unieke kans, maar je moet er ook wel wat voor doen!! Wij selecteren op persoonlijke stevigheid, resultaatgerichtheid en doorzettingsvermogen. Heb jij het lef, de attitude om dit intensieve traject aan te gaan en heb jij de discipline om binnen twee jaar een bevoegdheid te halen, dan is dit je kans!!