Uniek zij-instroom traject op maat!

Direct voor de klas en gesubsidieerd je bevoegdheid halen.

Betrap jij jezelf dus wel een op de gedachte dat je eigenlijk wel iets kan en wil betekenen in het basisonderwijs? Blijft het bij een gedachte, omdat je aanhikt tegen de praktische bezwaren van een jarenlange studie én een mogelijk gebrek aan inkomsten? Kom dan nu in actie en meld je aan voor ons unieke traject. Kom bij ons op gesprek en in samenspraak met de Hogeschool Utrecht kunnen we jouw persoonlijke traject dan vormgeven. Misschien heb jij dan over een jaar wel je bevoegdheid en maak je jezelf en een groep kinderen helemaal gelukkig

Unieke kans voor ZZP’ers

Uniek ZZP Opleidingsprogramma Hogeschool Utrecht en Teach-In Group

Er is een schreeuwend tekort aan leerkrachten in het basisonderwijs. Het zal je vast niet zijn ontgaan. De roep om meer leerkrachten is groot, maar met de aanwas van nieuwe leerkrachten vanuit de opleiding wordt het tekort vooralsnog niet opgevuld.

Teach-In Group en de Hogeschool Utrecht hebben daarom de handen ineengeslagen en een uniek traject vormgegeven waarmee enthousiaste zij-instromers volledig gesubsidieerd een PABO bevoegdheid kunnen halen. Het traject wordt op maat gemaakt en is zo ingericht dat je ook direct aan de slag kan en geld kan verdienen.

Van professional buiten het onderwijs naar bevoegd docent in minimaal 2 jaar

Een uniek traject binnen het onderwijs 

  • Gelijk voor de klas
  • 2 tot 4 dagen per week betaald werken bij de verschillende scholen voor een boost aan ervaringen
  • Jouw opleiding wordt volledig betaald
  • In minimaal 2 jaar jouw officiële lesbevoegdheid!
  • Volledig op maat onderwijstraject!
  • Samenwerken met de topdocenten-plus van Teach-In Group
  • Eigen onderwijscoach en docent coach van de hoogste kwaliteit.
De partner met kennis van het onderwijs

Over zij-instroom traject via Teach-In Group

Teach-In Group werkt met topdocenten. Een stevige selectieprocedure ligt hier aan ten grondslag. Dit geldt ook voor dit opleidingstraject. Een unieke kans, maar je moet er ook wel wat voor doen!! Wij selecteren op persoonlijke stevigheid, resultaatgerichtheid en doorzettingsvermogen. Heb jij het lef, de attitude om dit intensieve traject aan te gaan en heb jij de discipline om binnen twee jaar een bevoegdheid te halen, dan is dit je kans!!