Benader zelf kandidaten

Toegang tot database van beschikbare onderwijsprofessionals

Als je een account hebt op TIG Online heb je automatisch toegang tot onze database van interim onderwijsprofessionals. Zo kan je altijd zien of er een beschikbare docent is om tijdelijk een vacature in te vullen.

Toegang tot database van onderwijsprofessionals

Ontvang suggesties van kandidaten op openstaande vacatures

Met een premium vacature krijg je toegang dat de volledige database van onderwijsprofessionals. Dit betekent dat je per vacature een lijst krijgt van suggesties met onderwijsprofessionals die matchen op jouw vacature.

 

Basic of premium? De keuze is aan jou!

Service op maat!

Bij ons betaal je voor een basic vacature €25,-. Hierbij kan je gebruik maken van de functionaliteiten die de meeste vacaturebanken hebben.

Ga jij liever pro-actief aan de slag? Plaats dan voor €49,95 een premium vacature en duik in onze database van meer dan 1000 docenten. Geschikte kandidaat gevonden? Benader deze direct via TIG Online.

Geen geschikte kandidaat gevonden?  Duik samen met jouw persoonlijke accountmanager van Teach-In Group in onze database van onderwijs professionals. Geen structurele kandidaat beschikbaar? Teach-In Group heeft altijd een interim docent als tijdelijke oplossing. Ondertussen zoeken wij natuurlijk samen met jou door naar een structurele kandidaat.

Online referentie systeem

Vooraf inzicht in kwaliteiten van docenten door een unieke review module

Met de unieke review module van TIG Online kan jij direct op de site zien of docenten geschikt zijn voor de functie. In samenspraak met referenten van de kandidaat maakt Teach-In Group een referentie en plaatst deze online. Zo kom jij nooit meer voor verassingen te staan

 

Gebruiksgemak voorop

Je gehele werving & selectie op één platform

Wij van Teach-In Group vinden gebruiksgemak erg belangrijk, daarom beheer je de gehele werving & selectieprocedure en de sollicitatieprocedure online. Benader kandidaten via de site, plan een sollicitatiegesprek of neem sollicitanten aan via een druk op de knop. Makkelijk toch? Wil je zelf zo min mogelijk doen? Neem contact op en wij plaatsen de vacatures voor jou.