Benader zelf kandidaten

Toegang tot database van beschikbare onderwijsprofessionals

Als je een account hebt op TIG Online heb je automatisch toegang tot onze database van interim onderwijsprofessionals. Zo kan je altijd zien of er een beschikbare docent is om tijdelijk een vacature in te vullen.

Toegang tot database van onderwijsprofessionals

Ontvang suggesties van kandidaten op openstaande vacatures

Met een premium vacature krijg je toegang dat de volledige database van onderwijsprofessionals. Dit betekent dat je per vacature een lijst krijgt van suggesties met onderwijsprofessionals die matchen op jouw vacature.

Basic of premium? De keuze is aan jou!

Altijd de mogelijkheid om gratis vacatures te plaatsen

Op TIG Online kan je met een basic vacature altijd gratis vacatures plaatsen. Dit valt onder het principe no cure no pay. Neem jij iemand aan via TIG Online dan betaal jij eenmalig €300. Kosten achteraf voorkomen? Betaal dan €150 voor een premium vacature en ga actief op zoek naar kandidaten in de database van TIG Online

Online referentie systeem

Vooraf inzicht in kwaliteiten van docente door een unieke review module

Met de unieke review module van TIG Online kan jij direct op de site zien of docenten geschikt zijn voor de functie. In samenspraak met referenten van de kandidaat maakt Teach-In Group een referentie en plaatst deze online. Zo kom jij nooit meer voor verassingen te staan

Gebruiksgemak voorop

Je gehele werving & selectie op één platform

Wij van Teach-In Group vinden gebruiksgemak erg belangrijk, daarom beheer je de gehele werving & selectieprocedure en de sollicitatieprocedure online. Benader kandidaten via de site, plan een sollicitatiegesprek of neem sollicitanten aan via een druk op de knop. Makkelijk toch? Wil je zelf zo min mogelijk doen? Neem contact op en wij plaatsen de vacatures voor jou.