TiG Interim: Ondernemende onderwijsprofessionals

Teach-In Group helpt scholen bij het realiseren van de onderwijsdoelen door het leveren van expertise en daadkracht! Dit laten wij dagelijks zien bij meer dan honderd opdrachtgevers door het hele land. Wij investeren veel in het leren kennen van de school. Zorgvuldig en persoonlijk werken wij naar een optimale match tussen de school, de opdracht en onze interim docent.

Teach-In Group wordt door scholen voor de meest uiteenlopende opdrachten gevraagd:

  • Kwaliteitsopdrachten: Er is een duidelijke behoefte aan specifieke kennis en kunde ter versterking van een sectie. De opdrachten zijn vaak vakinhoudelijk of didactisch van aard en zorgvuldige matching van profiel is noodzakelijk!
  • Vervangingsopdrachten : De school is veelal op naar een succeservaring! Meerdere docenten zijn misschien uitgevallen en er zijn topdocenten nodig om leerachterstanden weg te werken en rust in de klassen terug te brengen. Veelal ligt de nadruk op de continuïteit van hoogwaardig onderwijs.
  • Tijdelijke invulling reguliere vacature : Tijdelijke opdrachten die ontstaan wanneer een reguliere vacature kwalitatief niet goed kan worden ingevuld. De school wil geen negatieve keuze maken, maar nog even doorzoeken naar DE geschikte docent. Jij helpt de school om tijdelijk de vacante lesuren te verzorgen en de kwaliteit te bieden die de school voor ogen heeft.

Onze interim docenten zijn ondernemend, resultaatgericht en persoonlijk stevig.

Goedgekeurde voorbeeld overeenkomst ZZP Wet DBA

Vertel ons wat u zoekt Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Het aanmelden van uw vacature is geheel vrijblijvend. Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met ons hoofdkantoor via het telefoonnummer 023-5250502

Zoals bekend worden er geen nieuwe VAR-verklaringen meer afgegeven aangezien per 1 mei 2016 de Wet deregulering arbeidsrelaties in werking is getreden. Dit betekent dat een ZZP’er in plaats van een VAR, gebruik dient te maken van een modelovereenkomst. In het kader van de nieuwe wet DBA hebben wij constructief de dialoog kunnen voeren met de belastingdienst.  Wij hebben derhalve als enige in Nederland een goedgekeurde modelovereenkomst voor onze interim onderwijsprofessionals.