023-5250502
Mijn TIG
Mijn Favorieten
Sluiten

TiG Blog Solliciteren en Adverteren

Het moment waarop je jezelf afvraagt wat je wil. Of je nog gelukkig bent in je huidige baan en of je nog voldoende wordt uitgedaagd. Voor velen zal het wat vreemd klinken om daar juist nu, nu de terrassen weer vol zitten en de zon weer gaat schijnen, over na te denken. Niet dat dit een periode is waarin docenten ongelukkig zijn, maar het is wel dé periode in het onderwijs waarin scholen de markt op gaan om nieuwe docenten te werven voor komend schooljaar. En dus is het voor veel docenten tijd om na te denken, af te wegen en keuzes te maken.

De arbeidsmarkt komt in alle blogs ter sprake. Dat deze markt kansen biedt voor commerciële partijen is zeker waar. Maar deze markt biedt vooral kansen voor de docent zelf. Er zijn echt nog zoveel scholen waar je wél kan leren, die een onderwijsconcept toepassen dat past bij jouw visie op het onderwijs, die met jouw expertise een volgende slag kunnen en willen slaan. Zoveel vacatures van zoveel scholen die allemaal op hun eigen manier het verschil willen maken. Hoe gaaf is dat?

En toch plaatsen we nog één kritische kanttekening. Eigenlijk een oproep aan alle scholen. Het is soms zo jammer om die ‘eigen manier van het verschil maken’ niet terug te lezen in de vacaturetekst. De teksten die nu geplaatst worden zijn zo weinig onderscheidend. Dat is ook lastig, maar het kan wel.

Hoe dat kan? Bijvoorbeeld door een vacature in beeld te brengen. Maak een wervende video voor docenten, waarin de speerpunten van de school zijn terug te zien. Dit schept gelijk de mogelijkheid om deze blog nog van een commercieel tintje te voorzien. Want onze vernieuwde website biedt deze kansen. Wij maken een video voor scholen, wij zorgen dat scholen op onze site kunnen adverteren. Een site die voldoet aan de moderne standaard. Wij zorgen voor zichtbaarheid. Voor scholen en voor docenten. Want wij vinden dat het onderwijs dat verdient.

Dus,  ben je docent en zoek je naar een nieuwe uitdaging? Check onze website. Zoek je als school een platform waarop je kan adverteren op een hedendaagse manier waarbij je ongekende exposure genereert? Check onze website. En weet je wat het mooie is? Je kan dat ook gewoon doen terwijl je in het zonnetje op het terras zit.

Ben jij geïnteresseerd in de mogelijkheden die het interim-docentschap je kunnen bieden? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met je op!

Contact formulier