023-5250502
Mijn TIG
Mijn Favorieten
Sluiten

TiG Blog: De transfermarkt

Een exceptionele voetballer zal snel een transfer maken naar een andere club. Een grotere en betere club. Eentje waar meer verdiend kan worden. De club moet qua speelstijl wel passen bij de voetballer. In Italiƫ spelen ze toch ander voetbal dan in Spanje.

In het onderwijs maakt een exceptionele docent vrijwel nooit een transfer. Gek eigenlijk. Want er zijn genoeg exceptionele docenten die een latente behoefte hebben om een keer voor een andere club te spelen. Een club met nieuwe uitdagingen die aansluiten bij de wensen van de docent.

Nu willen wij ons niet opwerpen als louche zaakwaarnemer van docenten die een transfer wel zien zitten. Maar een beetje beweging in het onderwijs mag er wel komen. Exceptionele docenten zijn een schaars goed. Scholen zijn er genoeg. En deze scholen zitten te springen om deze docenten. En dan kan en mag er ook wel wat geboden worden.

Ben jij die exceptionele docent? Voel jij dat je wel een beetje bent uitgeleerd op je huidige school? Heb je geen behoefte om te solliciteren, maar sta je er wel voor open om vrijblijvend het gesprek aan te gaan op scholen om te verkennen of er een samenwerking tot stand kan worden gebracht?

Wij zijn jouw zaakwaarnemer. Eentje die wel luistert naar wat jij wil en vanuit daar gaat kijken wat er mogelijk is. Hopelijk lezen Justin en Matthijs ook mee.

Contactform

  • Toegestane bestandstypen: pdf.