Al vijftien jaar is Teach-In Group toonaangevend op het gebied van interim docentschap

Gedegen onderzoek naar het meetbaar maken van de kwaliteit van het onderwijs ging hieraan vooraf. De oprichters komen zelf uit de zakelijke dienstverlening. In die branche is het hoogst normaal om de kwaliteit van het werk te meten. Is de klant tevreden, dan komt hij terug. Die aanpak projecteert Teach-In Group op het onderwijs en werd in 2005 direct bekroond. Met onze verfrissende kijk en expertise werken wij nauw samen met scholen en docenten aan het behoud en verhoging van de professionaliseringsgraad in het onderwijs.

Waarom maken wij het verschil?

Niet iedereen kan lesgeven. Eigenlijk is het te gek voor woorden dat we met deze zin moeten beginnen, maar in de huidige markt wordt steeds vaker de schijn gewekt dat lesgeven géén specialisme is. Onderwijs is constant in ontwikkeling, wat resulteert in verschillende onderwijsconcepten en dus compleet verschillende scholen. Docenten verschillen ook. Elke docent brengt andere kwaliteiten en competenties mee de school in.

De crux van dit verhaal? Teach-In Group verenigt deze zaken. Wij denken in opdrachten en resultaten. Wij koppelen de ambities van een docent aan de visie van een school. Door de inzet van ons assessment in het werving en selectietraject weten wij kwaliteit te garanderen en zijn wij al 14 jaar onderscheidend.

Om ook de komende jaren onderscheidend te zijn in de onderwijsmarkt hebben wij Teach-In Group Online gebouwd. Wij geloven namelijk dat de onderwijsprofessional van nu steeds meer oog heeft voor de mogelijkheden die er zijn binnen deze markt en de scholen waar hij of zij het verschil kan maken. Tegelijkertijd zijn scholen zich bewuster van de arbeidsmarkt en de noodzaak van een flexibele schil. Met Teach-In Group Online creëren we een platform waar onderwijsprofessionals zich kunnen onderscheiden en waar onderwijsinstellingen kunnen werven, searchen en inhuren. Een platform dat verbindt en mogelijkheden zichtbaar maakt.

 

Meet the team

Joris Mol

Directeur

Maurice Vink

Directeur

Tim Poorthuis

Resourcemanager

Pim Harthoorn

Resourcemanager

Mick Snoeks

Programmamanager opleiden

June van Mil

Marketingmanager

Marianne Duivenvoorden

Backoffice financiën

Tessa Smit

Backoffice noord

Diana Boon

Backoffice zuid

Margareth Roosloot

Accountmanager Online

Iris Fricke

Eventmanager

Johannes voorstel foto

Johannes Oosterbroek

Docentenbegeleider