023-5250502
Mijn TIG
Mijn Favorieten
Sluiten

Onderwijs vacatures op Teach-In Group Online

Teach-In Group Online is de plek waar je moet zijn voor onderwijs vacatures. Sinds februari 2018 is Teach-In Group gestart met een nieuwe vacaturebank. Op deze vacaturebank voor het onderwijs zijn alle vacatures voor het onderwijs zichtbaar. Het unieke aan deze vacaturebank is dat gebruikers kunnen kiezen voor een basic of premium vacature.

Basic vacature

Bij een basic vacature is het voor de gebruiker gratis om deze vacature te plaatsen. De mogelijkheden op de site zijn dan namelijk beperkt. Daarnaast betaalt de gebruiker van een basic vacature €300 bij het aanstellen van een docent via Teach-In Group Online. Het is voor de gebruiker dan niet mogelijk om suggesties in te zien. Ook kunnen zij de review van docenten niet bekijken. Dit is wel mogelijk bij het plaatsen van een premium vacature. Dit is dé manier van onderwijs vacatures plaatsen van de toekomst.

Premium vacature

Het plaatsen van een premium vacature kost €150, bij het aanstellen van een docent via onze vacaturebank zullen er echter geen extra kosten in rekening worden gebracht. Bij een Basic Vacature is dit wel zo. Hier betaalt de gebruiker €3oo bij het aanstellen van een kandidaat. Daarnaast is het voor gebruikers mogelijk om reviews in te zien. Ook zal het systeem bij premium onderwijs vacatures suggesties weergeven bij de desbetreffende vacature. Dit houdt in dat het systeem van Teach-In Group Online kandidaten uit de database die beschikbaar zijn matcht bij de vacature. Op deze wijze kan de plaatser van de vacature deze kandidaat direct benaderen/uitnodigen voor een gesprek.

Onderwijs vacatures

In de huidige krapte op de arbeidsmarkt is het voor schoolorganisaties erg lastig om onderwijs vacatures te vervullen. Dat is de reden dat wij deze nieuwe wervingstool voor scholen hebben ontwikkeld. Naast de huidige dienstverlening, het aanbieden van interim docenten, willen wij een oplossing bieden voor alle problematiek rondom arbeidsmobiliteit van scholen.

Docenten

Docenten kunnen op Teach-In Group Online een profiel aanmaken en hiermee de zoektocht naar hun droombaan in het onderwijs starten. Om op zoek te gaan naar de leukste onderwijs vacatures is het van belang dat docenten hun zoekprofiel zo compleet mogelijk maken. Pas dan zullen zij goed worden weergegeven in de suggesties van schoolorganisaties. Naast het invoeren van hun zoekprofiel is het voor docenten ook mogelijk om een referentie op te geven bij ons. Wij zullen dan de referent opbellen en op basis van zes competenties de kandidaat samen beoordelen. Wij zullen deze review dan online in het profiel van de desbetreffende docent plaatsen. Pas na goedkeuring van de docent zal deze review online verschijnen.

Door het inzichtelijk maken van prestaties uit het verleden willen wij het onderwijs transparant maken. Door het gebruik van deze unieke review module wordt het veel inzichtelijker met wie scholen te maken gaan krijgen voordat ze deze kandidaten hebben gesproken.

Scholen

Scholen worden bij een premium vacature beter in beeld gebracht. Zij zullen ondersteuning krijgen bij het plaatsen van vacatures. Verder zullen er ook online advertenties voor hun vacatures worden geplaatst. Deze advertenties zijn op de social media netwerken. Netwerken als LinkedIn en Facebook zijn goede kanalen om docenten te bereiken. Ook zullen van deze onderwijs vacatures Google Ads campagnes worden gemaakt. Premium vacatures krijgen ook een vermelding in onze nieuwsbrief.

Gebruikers van Teach-In Group Online

Momenteel hebben 500 docenten een profiel op Teach-In Online. Een deel hiervan zijn interim docenten, het overgrote deel zijn docenten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in het onderwijs. Al deze schoolorganisaties hebben onderwijs vacatures geplaatst op Teach-In Group Online.

Inmiddels hebben ook 90 schoolorganisaties een profiel. Een overzicht van de uitgelichte scholen is hier te vinden.

Vacaturenetwerk voor onderwijs vacatures

Buiten het feit dat Teach-In Group zelf de vacatures plaatst. Zijn wij ook aangesloten bij een netwerk van online vacaturebanken. Hiertoe behoren onder andere Indeed. Daarnaast bestaat het onderwijs vacatures netwerk van Teach-In uit sites als Carriere in het Onderwijs, Docent-Spot en onderwijsvacaturebank.net. Door het deelnemen aan een netwerk van vacatures sites is het bereik voor organisaties groter. Omdat deze onderwijs vacatures beter zichtbaar zijn op het internet zullen vacatures nog sneller vervuld worden. Voor dit alles is het dus wel van belang dat scholen een premium vacature plaatsen.

Interim dienstverlening

Mocht het voor scholen niet lukken om een vacature regulier in te vullen. Dan bestaat er altijd de mogelijkheid dat ze ons kunnen benaderen of door ons worden benaderd. Wij kunnen dan kijken of we scholen kunnen helpen met het tijdelijk invullen van de vacature. Wij beschikken over een netwerk met 150 interim docenten die wij kunnen inzetten.