Voeg werkervaring, opleiding en zoekprofiel toe

Bouw aan een online portfolio

Ben je niet bang om je kwaliteiten te tonen? Maak dan je profiel aan en vul alle gegevens in, zodat werkgevers een compleet beeld van jou krijgen. Je kan heel eenvoudig je werkervaring en opleidingen toevoegen. Hiermee zet je jezelf in de etalage én vergroot je de kans op je droombaan.

Online referenties

Onderscheid jezelf met reviews

Ben jij overtuigd van je eigen kwaliteiten en wil je deze delen om jouw droombaan te krijgen? Via TIG Online kan je een onafhankelijke review laten maken en deze vervolgens in jouw profiel laten opnemen. Zo is het voor potentiële werkgevers in één oogopslag duidelijk wat jij allemaal in huis hebt én borgen we tegelijkertijd de kwaliteit van het onderwijs.

Kom voor in de lijst met suggesties

Word gevonden en benaderd

Scholen met een premium vacature kunnen jouw profiel bekijken. Wekt dit profiel de interesse van de school dan kunnen ze je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Je bent natuurlijk nergens toe verplicht, maar misschien is het wel jouw droomschool die je een berichtje stuurt?

Beheer je loopbaan online, op één plek

Reageer eenvoudig op vacatures

Met één druk op de knop reageer je al op vacatures. Dat kan vanaf je telefoon, je computer of je tablet. Met TIG Online heb je altijd toegang tot je profiel en reageer je heel eenvoudig op vacatures via onze onderwijs vacaturebank.

Ontvang alle vacatures in je mailbox

Word op de hoogte gehouden van relevante vacatures

Het aanmaken van een account zorgt ervoor dat je automatisch via de mail op de hoogte wordt gehouden van de laatste vacatures op onze onderwijs vacaturebank.