023-5250502
Mijn TIG
Mijn Favorieten
Sluiten

Ben je op zoek naar een onderwijsprofessional?

Welkom bij het grootste netwerk van onderwijsprofessionals binnen het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs.

De onderwijsprofessional van nu zoekt en vindt zijn eigen pad, daar waar onderwijsinstellingen een oneindige behoefte krijgen aan flexibiliteit. Teach-In Group is het netwerk voor onderwijsprofessionals om zich in te kunnen onderscheiden en biedt het platform voor onderwijsinstellingen om te werven, searchen en in te huren.

Teach-In Group interim onderwijsprofessionals

Een zorgvuldige selectie van ondernemende docenten, die altijd tijdelijk ingezet worden bij een school. Docenten die niet bang zijn om de zekerheden die bij een reguliere aanstelling horen op te geven. Zekerheden zitten namelijk verweven in hun persoonlijkheid. Hiermee onderscheidt Teach-In Group zich van de rest. Geen docenten die op zoek zijn naar een uitzendbaan, maar op zoek naar een opdracht in lijn met hun persoonlijke ambities.

Teach-In Group werving en selectie

Onderwijsinstellingen uit het hele land schakelen Teach-In Group in voor de werving en selectie. Wij kennen de scholen, kennen de schoolcultuur en weten welk type onderwijsprofessional succesvol is op de school. Door onze jarenlange ervaring met het screenen van docenten maken wij snel een juiste match.

Teach-In Group online

Samen met scholen en onderwijsprofessionals bouwt Teach-In Group aan de grootste online onderwijs community van Nederland. Onderwijsprofessionals vinden niet alleen nieuwe opdrachten of banen via ons Online platform. Het platform geeft ze ook de kans om zich als professional te ontwikkelen en te onderscheiden. In een persoonlijk online portal bouwen ze een transparant portfolio van hun kernkwaliteiten als onderwijsprofessional en maken ze dit transparant voor alle aangesloten scholen.

Met ons platform vind je nu zelf de onderwijsprofessional die ├ęcht past bij de school en het onderwijs waar de school voor staat.

Vacature aanmelden Aanmelden vacature