Social Media Teach-In Group

3 weeks ago

Teach-In Group

Het nieuwe schooljaar is inmiddels bijna een volle maand oud. In dit nieuwe schooljaar willen wij jullie graag op een andere manier op de hoogte houden van het reilen en zeilen bij Teach-In Group.

Wij introduceren de themamaand, elke maand zullen wij een ander thema binnen het onderwijs de revue laten passeren.
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Teach-In Group

TRANSFERNIEUWS!

Net voor het verstrijken van de transferdeadline heeft Teach-In Group nog één toptransfer weten te realiseren. Wij willen je graag voorstellen aan onze nieuwe accountmanager voor www.teachingroup.nl

Bel Hein Hulshof op 023-525 05 02 als je een review wilt aanvragen of een openstaande vacature wil invullen. De kans is groot dat Hein een goede kandidaat voor jou weet te scoren.
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

Teach-In Group

Het onderwijs is niet voor iedereen weggelegd. Speciaal voor mensen die willen herintreden en voor mensen die willen ontdekken of het onderwijs iets voor ze is, bieden wij een uniek traject. Een traject dat je een echt kijkje in de keuken van een school geeft.

Meer info via: bit.ly/2ZsZ8I5
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 months ago

Teach-In Group

Ben jij onze nieuwe collega? Bekijk onderstaande video voor meer informatie!

www.youtube.com/watch?v=qp_1FGQ97PU&feature=youtu.be&utm_source=TIG+kantoor&utm_medium=email&utm_...
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 months ago

Teach-In Group

Wederom een zeer geslaagde versie van de Meet&Greet bij Hippie Fish op het strand van Zandvoort. Wij willen iedereen bedanken voor zijn komst. Tot volgend jaar!

www.youtube.com/watch?v=YYTIraHp-KU&feature=youtu.be
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 months ago

Teach-In Group

Teach-In Group's cover photo ... See MoreSee Less

View on Facebook

8 months ago

Teach-In Group

Voor de sportiefste VSO school in Nederland (2018) zijn wij per 1 mei op zoek naar twee enthousiaste teamleiders!

De Aventurijn is een jonge en moderne school voor voortgezet speciaal onderwijs in Almere. De school valt onder het bestuur van Almere Speciaal en binnen de coöperatie Passend Onderwijs Almere. Eigenaarschap en uitstroomgericht onderwijs zijn belangrijke ontwikkelingen in de school.

Als teamleider vorm jij samen met de bovenschoolse directeur en je collega teamleider, het management team van de Aventurijn. Je stuurt ongeveer 30 medewerkers aan. Hiernaast ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en krijgt te maken met onderwijsinhoudelijke, personele en financiële vraagstukken. Een hele mooie uitdaging, binnen een professionele, inspirerende en informele school.

Meer informatie of direct solliciteren op deze vacature? Dat kan via Teach-In Group Online: bit.ly/2tWUEv0.
... See MoreSee Less

View on Facebook

8 months ago

Teach-In Group

Het Lingecollege heeft nieuwe vacatures geplaatst voor het schooljaar 2019-2020!

Docent Nederlands 1ste graad
Docent Wiskunde 2de/1ste graad
Docent Maatschappijleer 2de graad
Docent Informatica 2de/1ste graad
Docent Horeca, Bakkerij en Recreatie

Interesse?

Kijk snel op Teach-In Group Online: www.teachingroup.nl/onderwijs-professionals/vacatures/scholen/11741/rsg-lingecollege/
... See MoreSee Less

View on Facebook

8 months ago

Teach-In Group

Maak nu je droomtransfer en wordt onderdeel van het meest dynamische, resultaatgerichte, flexibele, en unieke team van leerkrachten. Teach-In Group zoekt de kroonprinsen en kroonprinsessen van het primair onderwijs die samen als een hecht team op projectbasis opereren.

De kwaliteit van het onderwijsproces staat op veel scholen onder druk. Jullie helpen scholen om de boel weer op de rit te krijgen. Daarbij is geen enkele uitdaging hetzelfde. Vraagstukken zijn er in alle soorten en maten. Zowel op strategisch als op operationeel niveau.

Heb jij het gevoel dat je een dergelijke uitdaging aankan? Durf jij met een team van gelijkgestemden uit te spreken dat je het verschil gaat maken? Ben je communicatief vaardig en krijg je makkelijk mensen mee? Heb je het lef om in resultaten te denken en ook op resultaten te worden afgerekend?

Ben je benieuwd naar wie wij zijn en wat wij doen. Klik dan op onderstaande link. Daar vind je ook meer informatie over de arbeidsvoorwaarden die wij jou kunnen bieden.
Heeft deze tekst jouw interesse gewekt? Wij drinken graag een kop koffie met je om alle ideeën die wij hebben nader toe te lichten. Misschien ben jij dan straks wel onderdeel van of zelfs aanvoerder van het dreamteam dat wij hebben geformeerd.

Meer informatie: bit.ly/2T6hLRL
... See MoreSee Less

View on Facebook

9 months ago

Teach-In Group

Staat jouw carrière voor jouw gevoel stil? Voel jij je gevangen in het docentschap? Hoe ga ik mij bewegen naar professionele vrijheid en hoe ga ik mijn ambities realiseren? Al eens nagedacht over de ondernemende zelfstandige docent?

Deze workshop geeft jouw inzichten in de arbeidsmarktontwikkeling, trends in flexibele arbeid, maar bovenal hoe word ik een ondernemende zelfstandige ZZP docent? Wat betekent het ondernemerschap? Welke stappen zijn daarvoor nodig? Hoe spannend is het nu eigenlijk om ZZP-er te worden? Welke kansen laat ik misschien wel liggen? Kom naar deze workshop op de Bèta techniekdag 2019 op donderdag 28 maart en ontdek hoe jij je kan bewegen naar professionele vrijheid!

Teach-In Group is reeds 15 jaar een groot samenwerkingsverband van ondernemende docenten-plus. Docenten die het verschil willen maken en docenten die hun ambities waarmaken!
... See MoreSee Less

View on Facebook

9 months ago

Teach-In Group

Het GsG Leo Vroman organiseert op 13 februari een banenmarkt. Ben jij die topdocent die opzoek is naar iets anders? Laten we dan kennis maken! Informatie via de link:
lnkd.in/dZFaHmb
... See MoreSee Less

View on Facebook

In podcast #02 hebben wij Joost Van Oosten te gast. In deze podcast praten wij met Joost over de #dagvandeleerkracht en het speciaal basis onderwijs.

Spotify: https://t.co/Rr8NXEEse3

In deze podcast komt @Maurice Vink aan het woord. Als één van de oprichters van Teach-In Group vertelt hij over het idee achter Teach-In Group, de toekomst van Teach-In Group en de beeldvorming rond bureaus. #podcast #onderwijs

https://t.co/JtZ8na4ih0

Het Lingecollege heeft nieuwe vacatures, schooljaar 2019-2020!

Docent Nederlands, Docent Wiskunde, Docent Maatschappijleer,
Docent Informatica en Docent Horeca, Bakkerij en Recreatie

Interesse? Kijk snel op Teach-In Group Online: https://t.co/GKjdTWrdWE

Vacature: Docent Nederlands 2e graad (ziektevervanging) https://t.co/c7q1MxE9Ll(ziektevervanging/#.XD8i8gswyZI.twitter

Vacature: Docent Lichamelijke Opvoeding Lijstersingel 2 (vervanging ziekteverlof) https://t.co/pWOtdjK1cA(vervanging-ziekteverlof/#.XDxcGKQMo0M.twitter

Vacature: Docent Engels i.v.m. ziektevervanging per direct voor Stanislascollege Krakeelpolder https://t.co/R24vMfHe7O

Vacature: De Internationale Schakelklas van het Lingecollege zoekt per 7 januari 2019 een NT2 docent https://t.co/KpChw56Irv

Vacature: Docent MMPM (multimediale producten maken) https://t.co/uqia1DkqTh(multimediale-producten-maken/#.W_6xQ0jS_Cw.twitter

Vacature: Docent wiskunde (2e graads) per direct voor 0,8 fte Stanislascollege Pijnacker https://t.co/BDE5lekIEH

Vacature: Docent Aardrijkskunde (2e graad) per direct voor 0,2 fte voor Stanislascollege Pijnacker https://t.co/3HAPidUT5a

Vacature: Docent Engels (2e graad) bij het Stanislascollege in Rijswijk https://t.co/AMzZv3twFx(2e-graad/#.W_6wvsTqM6Y.twitter

Load More...