023-5250502
Mijn TIG
Mijn Favorieten
Sluiten

Junior Backoffice Medewerker

Functieomschrijving

Als professional zorg je voor een goedlopend secretariaat en ondersteun je meerdere regiomanagers optimaal en ben je de onmisbare spil binnen een organisatie. Je kan klanten telefonisch bedienen, bent accuraat in het contractbeheer en draagt bij aan een goede en harmonieuze werksfeer, ook in hectische situaties. Kenmerken: pro-actief, initiatiefnemer, “ziet” werk, en maakt zich zaken snel eigen. Je bent een absolute allrounder met passie voor het secretaresse vak!

Functie eisen

We zijn op zoek naar een commerciële, administratieve en communicatief sterke teamplayer. Werk je accuraat? Ben je zelfstandig en oplossingsgericht? Kan je omgaan met werkdruk? Beheers jij de Nederlandse taal in woord en geschrift? Ben je bekend met Microsoft Office (Excel, Word & Outlook) Dan zijn wij op zoek naar jou! Heb je interesse?

Wij bieden

  • Een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s.
  • Contract voor een half jaar met uitzicht op verlenging(24 uur per week)
  • Werktijden en dagen flexibel in te richten
  • Salaris tussen de € 1.250,-  en € 1.500 bruto per maand afhankelijk van jouw werkervaring.

Startdatum is per direct.

Wie zijn wij

Al zestien jaar is Teach-In Group toonaangevend op het gebied van interim docentschap. Teach-In Group helpt scholen aan interim docenten en managers met kwaliteit als handelsmerk. Om actuele uitdagingen in het onderwijs aan te gaan kiest Teach-In Group voor vernieuwende methoden. Teach-In Group biedt continuïteit, kwaliteit en mobiliteit binnen het onderwijs.

Wij zijn dé specialist in interim-onderwijsprofessionals !

Sollicitatiemogelijkheden

Stuur je CV en motivatie naar m.snoeks@teachingroup.nl