023-5250502
Mijn TIG
Mijn Favorieten
Sluiten

Durf jezelf te onderscheiden met onze online referenties!

Wil jij het nieuwe schooljaar goed beginnen? Vraag dan nu een referentie aan bij Teach-In Group en vergroot de kans op jouw droombaan! Dit is een onafhankelijke referentie die wij speciaal voor jou gaan halen bij jouw laatste school. Deze referentie plaatsen wij uiteraard pas na jouw goedkeuring online. Door nu alvast je referentie aan te vragen kun jij jezelf onderscheiden op de arbeidsmarkt. Hoe?

De introductie van onze referentie module is uniek en baanbrekend: in het onderwijs wel te verstaan! In andere sectoren is het een algemeen bekend en geaccepteerd fenomeen. Het stimuleert mensen en bedrijven om zichzelf te onderscheiden en vergroot de kans op een succeservaring.

Lesgeven is een specialisme. Dat kan niet iedereen. Deze opvatting wordt alom gedeeld, maar de tendens is dat er in de praktijk weinig ruimte is voor docenten om zichzelf zichtbaar te onderscheiden. Daardoor wordt vaker dan gewenst de suggestie gewekt dat juist wél iedereen kan lesgeven.

Grijp de kans om deze tendens te doorbreken. Teach-In Group gaat jouw prestaties onafhankelijk en professioneel beoordelen. Spannend, maar dé kans om je te onderscheiden en verder te ontwikkelen. Goede referenties worden beloond met een prominente plek op ons platform, waardoor scholen je sneller vinden. Verstevig je positie op de arbeidsmarkt en creëer nieuwe kansen voor jezelf. Uiteraard beslis jij zelf of jouw eigen referentie gezien mag worden.

De referenties worden door onze onderwijsspecialisten in samenspraak met de school gemaakt. Onafhankelijk en objectief. Met één gezamenlijk doel: kwaliteit zichtbaar maken!

Schrijf je in. Vraag een referentie aan bij Teach-In Group en vergroot de kans op jouw droombaan! Het is tijd om het anders te gaan doen. Ik start mijn carrière nu! Ik schrijf me in