023-5250502
Mijn TIG
Mijn Favorieten
Sluiten

Durf jezelf te onderscheiden met onze online reviews!

Wil jij het nieuwe schooljaar goed beginnen? Laat je dan nu reviewen door Teach-In Group en vergroot de kans op jouw droombaan! Dit is een onafhankelijke referentie die wij speciaal voor jou gaan halen bij jouw laatste school. Deze referentie plaatsen wij uiteraard pas na jouw goedkeuring online. Door je nu alvast te laten reviewen kun jij jezelf onderscheiden op de arbeidsmarkt. Hoe?

De introductie van onze review module is uniek en baanbrekend: in het onderwijs wel te verstaan! In andere sectoren is het een algemeen bekend en geaccepteerd fenomeen. Het stimuleert mensen en bedrijven om zichzelf te onderscheiden en vergroot de kans op een succeservaring.

Lesgeven is een specialisme. Dat kan niet iedereen. Deze opvatting wordt alom gedeeld, maar de tendens is dat er in de praktijk weinig ruimte is voor docenten om zichzelf zichtbaar te onderscheiden. Daardoor wordt vaker dan gewenst de suggestie gewekt dat juist wél iedereen kan lesgeven.

Grijp de kans om deze tendens te doorbreken. Teach-In Group gaat jouw prestaties onafhankelijk en professioneel reviewen. Spannend, maar dé kans om je te onderscheiden en verder te ontwikkelen. Goede reviews worden beloond met een prominente plek op ons platform, waardoor scholen je sneller vinden. Verstevig je positie op de arbeidsmarkt en creëer nieuwe kansen voor jezelf. Uiteraard beslis jij zelf of jouw eigen review gezien mag worden.

De reviews worden door onze onderwijsspecialisten in samenspraak met de school gemaakt. Onafhankelijk en objectief. Met één gezamenlijk doel: kwaliteit zichtbaar maken!

Schrijf je in. Vind je baan! Laat je professioneel reviewen. Het is tijd om het anders te gaan doen. Ik start mijn carrière nu! Ik schrijf me in