Ik wil een interim docent worden.

Je hebt heel wat in huis. Zoek je daarom naar een organisatie waarbij je kunt excelleren? Welkom bij Teach-In Group!  Wij versterken ons team graag met ondernemende interim docenten.

Het docentschap is een specialisme. Specialisten verdienen de ruimte om zich verder te ontwikkelen. Iedere bevoegde docent heeft bij ons de kans om een glansrijke carrière binnen het onderwijs te doorlopen. Binnen onze organisatie is er een uitzonderlijke verscheidenheid aan loopbaanmogelijkheden, uniek voor het onderwijs. Teach-In Group kijkt niet alleen naar ervaring, maar ook naar potentieel.

Onze Ambitie
Teach-In Group streeft naar excellente dienstverlening. Onze professionals hebben dezelfde ambitie. Met passie, betrokkenheid en lef bouwen ze mee aan het succes van Teach-In Group en onze klanten. Wil jij jouw ambities kenbaar maken in een persoonlijk gesprek?

Onze opdrachten
Teach-In Group helpt scholen bij het realiseren van de onderwijsdoelen door het leveren van expertise en daadkracht! Dit laten wij dagelijks zien bij verschillende opdrachtgevers door het hele land. Wij investeren veel in het leren kennen van de school. Zorgvuldig en persoonlijk werken wij naar een optimale match tussen de school, de opdracht en onze interim docent.

 

 

Teach-In Group wordt door scholen voor de meest uiteenlopende opdrachten gevraagd:

 

  • Kwaliteitsopdrachten: Er is een duidelijke behoefte aan specifieke kennis en kunde ter versterking van een sectie. De opdrachten zijn vaak vakinhoudelijk of didactisch van aard en zorgvuldige matching van profiel is noodzakelijk!
  • Vervangingsopdrachten : De school is veelal op naar een succeservaring! Meerdere docenten zijn misschien uitgevallen en er zijn topdocenten nodig om leerachterstanden weg te werken en rust in de klassen terug te brengen. Veelal ligt de nadruk op de continuïteit van hoogwaardig onderwijs.
  • Tijdelijke invulling reguliere vacature : Tijdelijke opdrachten die ontstaan wanneer een reguliere vacature kwalitatief niet goed kan worden ingevuld. De school wil geen negatieve keuze maken, maar nog even doorzoeken naar DE geschikte docent. Jij helpt de school om tijdelijk de vacante lesuren te verzorgen en de kwaliteit te bieden die de school voor ogen heeft.

Goedgekeurde voorbeeld overeenkomst ZZP Wet DBA
Zoals bekend worden er geen nieuwe VAR-verklaringen meer afgegeven aangezien per 1 mei 2016 de Wet deregulering arbeidsrelaties in werking is getreden. Dit betekent dat een ZZP’er in plaats van een VAR, gebruik dient te maken van een modelovereenkomst.

In het kader van de nieuwe wet DBA heeft Teach-In Group als enige in heel Nederland een goedgekeurde voorbeeldovereenkomst voor interim docentschap. Dit geeft veel zekerheden voor de opdrachtgever, maar zeker ook voor onze interim docenten. Geen dienstverband, maar ondernemerschap!