Ik wil een interim docent worden.

Je hebt heel wat in huis. Zoek je daarom naar een organisatie waarbij je kunt excelleren? Welkom bij Teach-In Group!  Wij versterken ons team graag met ondernemende interim docenten.

Het docentschap is een specialisme. Specialisten verdienen de ruimte om zich verder te ontwikkelen. Iedere bevoegde docent heeft bij ons de kans om een glansrijke carrière binnen het onderwijs te doorlopen. Binnen onze organisatie is er een uitzonderlijke verscheidenheid aan loopbaanmogelijkheden, uniek voor het onderwijs. Teach-In Group kijkt niet alleen naar ervaring, maar ook naar potentieel.

Onze Ambitie
Teach-In Group streeft naar excellente dienstverlening. Onze professionals hebben dezelfde ambitie. Met passie, betrokkenheid en lef bouwen ze mee aan het succes van Teach-In Group en onze klanten. Wil jij jouw ambities kenbaar maken in een persoonlijk gesprek?

Onze opdrachten
Teach-In Group helpt scholen bij het realiseren van de onderwijsdoelen door het leveren van expertise en daadkracht! Dit laten wij dagelijks zien bij verschillende opdrachtgevers door het hele land. Wij investeren veel in het leren kennen van de school. Zorgvuldig en persoonlijk werken wij naar een optimale match tussen de school, de opdracht en onze interim docent.

Hoe word ik zelfstandig docent bij Teach-In Group?

1. Profiel aanmaken.

Ik ben op zoek naar een nieuw uitdaging als interim-docent en geef dit aan in mijn profiel.

2. Op kantoor.

Bij Teach-In Group voer je een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te mogelijkheden te verkennen.

3. Assessment

Als je ervoor kiest om als interim-docent te werken volgt er een selectieprocedure met een assessment en referentieonderzoek.

4. Wensen.

Teach-In Group koppelt mijn ambities aan uitdagende projecten.

5. Diversiteit.

Ik blijf mijzelf ontwikkelen door meerdere onderwijsprojecten per jaar aan te gaan.

Teach-In Group wordt door scholen voor de meest uiteenlopende opdrachten gevraagd:

Goedgekeurde voorbeeld overeenkomst ZZP Wet DBA
Zoals bekend worden er geen nieuwe VAR-verklaringen meer afgegeven aangezien per 1 mei 2016 de Wet deregulering arbeidsrelaties in werking is getreden. Dit betekent dat een ZZP’er in plaats van een VAR, gebruik dient te maken van een modelovereenkomst.

In het kader van de nieuwe wet DBA heeft Teach-In Group als enige in heel Nederland een goedgekeurde voorbeeldovereenkomst voor interim docentschap. Dit geeft veel zekerheden voor de opdrachtgever, maar zeker ook voor onze interim docenten. Geen dienstverband, maar ondernemerschap!