Kies je eigen opdrachten

Kies voor Kwaliteit

Teach-In Group helpt scholen bij het realiseren van de onderwijsdoelen door het leveren van expertise en daadkracht! Dit laten wij dagelijks zien bij meer dan honderd opdrachtgevers door het hele land. Wij investeren veel in het leren kennen van de school. Zorgvuldig en persoonlijk werken wij naar een optimale match tussen de school, de opdracht en onze interim-docent.

Tailor made assessment

Unieke werving & selectie

Wij benaderen het interim-docentschap als een specialisme. Niet elke docent heeft de flexibiliteit, organisatiesensitiviteit en het analytisch vermogen om uitdagende interim-opdrachten tot een goed einde te brengen. Een unieke werving en selectieprocedure met onder andere een real life assessment én een referentieonderzoek zorgen ervoor dat wij enkel samenwerken met de docenten die aantoonbaar geschikt zijn voor de lastigste interim-onderwijssituaties.

education

Meerdere onderwijsomgevingen in een jaar

Persoonlijke benadering

Teach-In Group streeft ernaar om binnen één werkdag een passende interim-onderwijsprofessional aan te bieden. Door te werken met vaste contactpersonen houden we de lijntjes kort en optimaliseren we de samenwerking. Hiernaast blijven wij graag goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de opdrachten die onze interim-docenten draaien. Dit betekent onder andere dat wij elke opdracht zowel tussentijds als achteraf gezamenlijk evalueren.

Matching op maat

Bemiddeling naar opdrachten, niet naar werk

Teach-In Group bemiddelt niet naar werk. Wij werken samen met honderden onderwijsprofessionals die bewust de keuze maken om zich als interimmer in de onderwijsmarkt te gaan profileren. Dat zijn docenten die een weloverwogen keuze maken om de ‘zekerheden’ van een vast dienstverband geheel of gedeeltelijk opgeven om de uitdaging van de ondernemende interim-docent te ervaren. Door onze unieke werving-en-selectieprocedure zijn wij in staat om de match tussen opdracht en docent nog beter te maken. Wij kijken verder dan enkel een cv en weten de ambities van onze docenten te koppelen aan uitdagende onderwijsprojecten.

exam

Goedgekeurde voorbeeldovereenkomst ZZP Wet DBA

Modelovereenkomst

Zoals bekend worden er geen nieuwe VAR-verklaringen meer afgegeven aangezien per 1 mei 2016 de Wet deregulering arbeidsrelaties in werking is getreden. Dit betekent dat een ZZP’er gebruik dient te maken van een modelovereenkomst. In het kader van de nieuwe wet DBA hebben wij constructief de dialoog kunnen voeren met de belastingdienst.  Wij hebben daarom als enige in Nederland een goedgekeurde modelovereenkomst voor onze interim-onderwijsprofessionals.