Kies je eigen opdrachten

Kies voor vrijheid

Niet iedereen hecht evenveel waarde aan een regulier dienstverband. Als interim docent kies je voor projecten, denk je in opdrachten en resultaten en neem je de regie over je loopbaan. Dat is niet voor iedereen weggelegd. Je levert in qua zekerheden, maar je krijgt daar een stuk vrijheid voor terug.  Kies voor het werk waar jij echt gelukkig van wordt. Geen opgelegde taken meer vanuit een taakbeleid. Maak additionele afspraken met de opdrachtgever over taken die je naast het lesgeven kan oppakken. Taken die bij jou passen, waar je evenredig voor beloond wordt en waar jij echt blij van wordt.

 

Je eigen baas

Bepaal je eigen werktijden

Een interim docent bij Teach-In Group is zijn eigen baas . Dit betekent dat de gezagsverhouding binnen onze uitdagende onderwijsprojecten ook anders is dan wanneer je in loondienst werkt op een school. Denk niet langer in fte, maar in uren. Bepaal zelf hoeveel uur je werkt en op welke dagen je dat gaat doen.

 

Meerdere onderwijsomgevingen in een jaar

Blijf jezelf ontwikkelen

Wisselende werkomgevingen houden je scherp. Op elke school wordt anders gewerkt. Zo neem je na een project steeds weer nieuwe kennis mee naar een ander project. Je blijft jezelf dus ontwikkelen.

Durf jij uit je comfortzone te treden en te ontdekken wat er nog meer te koop is in onderwijsland?

 

Factureer per uur

Passende beloning

Teach-In Group werkt met een door de belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst waardoor je veilig in het onderwijs kan ondernemen. Onze starttarieven per lesuur(tot 60 minuten) liggen tussen €60,- en €85,-

Deze tarieven kunnen we uiteraard in een persoonlijk gesprek nader toelichten.

Maak resultaatafspraken

Resultaatgericht aan de slag

Als Teach-In docent ben jij in staat om in complexe onderwijssituaties vakkundig naar het juiste resultaat toe te werken. Achter elk project zitten één of meerdere specifieke vragen van de opdrachtgever. Uiteraard wordt de basis van elk project gevormd door het oppakken van de lessen die zijn uitgevallen, maar meestal speelt er nog veel meer. Zaken waar jij wellicht ook een bijdrage aan kan leveren. Het opzetten van projecten, het herschrijven van het curriculum, het coachen van collega’s, het moderniseren van een vaksectie of de invoering van digitale leermiddelen. Jij bent de ondernemer en bepaalt voor jezelf op welk vlak je de school het beste kan helpen. Ga in gesprek met de school maak additionele afspraken. Creëer dus je eigen taakbeleid met een passende beloning.