Opleidingsprogramma

Samenwerking Hogeschool Utrecht & Teach-In Group
Teach-In Group en de Hogeschool Utrecht zijn in januari 2019 een strategische samenwerking begonnen voor het opleiden van professionals uit andere sectoren tot bevoegde docenten met een plus. Een unieke samenwerking waarbij expertises als werving, selectie, coaching, begeleiding en innovatief opleiden samenkomen om zo een optimaal resultaat te behalen.

Dit opleidingsprogramma is erop gericht om docenten op te leiden voor scholen en niet tot interim-docent. Het is om uiteindelijk iedere docent in opleiding een vaste baan te bezorgen bij een school. Daarom zijn er géén overnamekosten voor docenten én werven wij in opdracht van scholen. Per schooljaar starten 70 zorgvuldig geselecteerde nieuwe high-potentials aan dit unieke opleidingstraject. Genoeg keuze dus!

Maurice Vink

Oprichter Teach-In Group

m.vink@teachingroup.nl

023-5250502

Voor wie?

Scholen die nadenken over de strategische personeelsplanning. Wij helpen scholen bij het structureel invullen van de formatie met docenten in opleiding.

Heeft u binnen nu en twee jaar een structurele vacature voor een schaarstevak? Wij helpen u kandidaten werven, selecteren en opleiden.

Teach-In Group is in samenwerking met Hogeschool Utrecht begonnen met het op maat opleiden van docenten. Het doel van deze samenwerking is het tegengaan van het lerarentekort door op grote schaal docenten op te leiden. De docenten in opleiding staan tijdens de opleiding twee tot vier dagen in de week zelfstandig voor de klas. Na de opleiding zijn de docenten vrij over te nemen!

Ons aanbod!

  • 35 streng geselecteerde docenten in-opleiding aan de lerarenopleiding van Hogeschool Utrecht
  • Docenten met een beschikbaarheid van 2 tot 4 dagen
  • Inschaling LB5 via detacheringsovereenkomst
  • Na het eerste studiejaar is de docent in-opleiding vrij over te nemen

Eerdere resultaten!

  • Sollicitanten
  • Kennismakingen
  • Assessment kandidaten
  • Docenten in opleiding

Wilt u ons opleidingshandboek digitaal ontvangen?

U kunt deze aanvragen, via de knop hiernaast, en u ontvang dan vrijblijvend het handboek via de mail.

Docenten opleiden op maat?

In september 2021 hebben wij 35 opleidingsplekken beschikbaar.

Wil jij iemand laten werven en opleiden met het oog op toekomstige gaten in de formatie, neem dan direct contact op en bespreek de mogelijkheden en een eventueel kandidatenprofiel.

Het proces

Hoe doet u mee als school?

Heeft u toekomstige tekorten binnen bepaalde vakgebieden? Wilt u voor de toekomst dé structurele oplossing door een bevlogen docent in spé te benoemen? Doe dan mee met dit programma! Per schooljaar starten er 70 docenten met deze opleiding. Alle beschikbare docenten in opleiding krijgen een vermelding in onze online portal. Bij deelname krijgt u gratis toegang tot deze portal. U kunt dan ook gratis op zoek naar docenten in opleiding voor elk vakgebied. Na afloop van de eerste detacheringsperiode zijn deze docenten over te nemen zonder overnamekosten. Om mee te doen aan dit traject vragen wij u om per schooljaar 1 tot 2 leerwerkplekken beschikbaar te stellen. Meer mag ook natuurlijk.

Podcast