Een unieke manier van werken

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

 

 

Teach-In Group Online

Een enorm tekort aan docenten en een enorm verschil in de kwaliteit van docenten. Dat vraagt om iets anders dan een ééndimensionale vacaturebank.

Het online platform van Teach-In Group creëert beweging. Beweging die zowel vanuit de school als vanuit de docent geïnitieerd kan worden. Voor elke vraag is er aanbod. Interim of regulier. Loondienst of payroll. Een reviewmodule maakt kwaliteit wél zichtbaar. Scholen kunnen pro-actief recruiten en krijgen verschillende oplossingen aangereikt.

Dit platform is het fundament voor al onze dienstverlening. Het vormt het vertrekpunt voor nieuwe reguliere dienstverbanden, uitdagende interim projecten en interessante search trajecten. Laat je meevoeren in alle mogelijkheden die er zijn en zet jezelf ook in beweging.

Maak een account aan en vind
je droombaan

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Heb je een latente behoefte om op een andere school in een regulier dienstverband een nieuwe uitdaging aan te gaan? Of ben jij iemand die gelukkig wordt van projectmatig werken vanuit het ondernemerschap? Maak nu je profiel aan en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

 

Online

Teach-In Group Online is het vertrekpunt van al onze dienstverlening. Ons platform voorziet in alle behoeftes van zowel docenten als scholen en creëert daarmee wél mobiliteit binnen de onderwijsmarkt.

 

Ga pro-actief op zoek naar
docenten

Heb je vacatures? Tijdelijk of structureel? Zoek je een kwaliteitsinjectie binnen een sectie of iemand die voorop loopt in de implementatie van ICT? Maak een profiel aan en ontdek welke keuzes je geboden worden. Sla snel je slag, hunt pro-actief of ontvang reacties op je vacatures. Geen tijd voor? Geef ons een belletje en wij plaatsen de vacatures voor jou.

Review module voor docenten

De reviewmodule maakt jouw kwaliteiten als docent zichtbaar en zorgt er ook voor dat scholen heel specifiek voor jou kiezen. Een vacature op een school heeft altijd een achtergrondverhaal. Jouw kwaliteiten en interesses passen wellicht wel heel goed binnen dit verhaal. Zo ga je straks eindelijk dé uitdaging aan die écht bij je past. En daar hoef je verder niks voor te doen. Door je profiel compleet te maken, inclusief review, zal de school jou vinden. Ideaal toch!

 

Kwaliteit

Teach-In Group zégt niet alleen dat kwaliteit altijd het allerbelangrijkste is, maar laat het ook daadwerkelijk zien met de introductie van de reviewmodule en het uitgebreide selectietraject voor onze interim docenten.

 

https://www.youtube.com/watch?v=mNcuSB5CYm4

Review module voor scholen

Iedere vacature is uniek en heeft een andere achtergrond. Je zoekt iemand met specifieke kwaliteiten. De reviewmodule geeft jou een inkijk in de specifieke kwaliteiten die docenten hebben. Dit maakt het voor jou makkelijk om vooraf al een duidelijke selectie te maken. Zo is de kans klein dat je uiteindelijk een verkeerde keuze maakt bij de invulling van de vacature

Basic of premium; jij bepaalt!

Bij Teach-In Group Online kan je altijd gratis vacatures plaatsen. Er is een keuze tussen een premium en een basic vacature. Een basic vacature is gratis om te plaatsen. Je betaalt op het moment dat je een kandidaat aanstelt. Een premium vacature betaal je aan de voorkant en bied je extra mogelijkheden. De keuze is aan jou!

 

Veilig

Teach-In Group is al jaren voor zowel docenten als scholen een betrouwbare partner. Of het nu gaat om de AVG of het gebruik van een goedgekeurde modelovereenkomst voor ZZP’ers.
Alles is geregeld!

 

Interimmers in beeld

Lesgeven is een specialisme en niet voor iedereen weggelegd. Als interimmer wordt er niet alleen een beroep gedaan op je lesgevende kwaliteiten, maar ook op specifieke kwaliteiten die samenhangen met het projectmatige werken. Organisatiesensitiviteit, communicatieskills en flexibiliteit zijn eigenschappen waar je zeker over moet beschikken. Vanwege de complexiteit van het werk, hebben wij een onderverdeling gemaakt in categorien. Dit vormt de basis voor de inzet van onze interim docenten.

 

 

 

 

 

Persoonlijk

Online is vaak ook onpersoonlijk. Niet bij ons. Het team van Teach-In Group staat altijd voor je klaar.
Wij houden de lijntjes kort door met vaste contactpersonen te werken.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]