023-5250502
Mijn TIG
Mijn Favorieten
Sluiten

Bijzonder goede redenen om de TiG stand op de NOT te bezoeken

Wie al een tijdje meedraait in het onderwijs heeft zonder twijfel van de NOT gehoord. NOT, oftewel de Nationale Onderwijs Tentoonstelling, is het grootste event van Nederland als het om onderwijs draait. Het richt zich op Kinderopvang, het Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs en Middelbaar Beroepsonderwijs. Ben je hier nog nooit geweest? Zou je eens moeten doen, want we kunnen tal van redenen bedenken waarom het slim is om tussen 22 en 26 januari bij NOT in de jaarbeurs langs te gaan.

1. Een arbeidsovereenkomst afgestemd op jouw wensen
Je eigen arbeidsvoorwaarden vaststellen, dromen worden naar de werkelijkheid geslingerd. Dit jaar kun je bij de NOT zomaar met een nieuw contract, helemaal gebaseerd op jouw eigen voorwaarden, de deur uitlopen. Grote kans dat jij ook zo je eigen wensen hebt als het om arbeidsvoorwaarden gaat. Of het nou om een auto of bakfiets van de zaak gaat, meer vakantiedagen naast de vaste schoolvakanties of mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Hoe dit precies werkt? Kom langs bij de Teach-in Group-stand om je wensen samen met ons te bespreken én op papier te zetten. Kost je niks.

2. Teach-In Group Online; de vacaturebank van nu
Voor jou is er altijd plek op onze vernieuwde website. Tijdens de NOT krijg je bij ons direct je eigen profiel dat elke school in Nederland kan inzien. Dagdromend over een nieuwe uitdaging of juist nog tevreden op je huidige school, één ding is zeker: door dit profiel ben jij voor nieuwe scholen meer dan een cv. Beheer je eigen profiel, laat jezelf reviewen en geef vooral je eigen voorkeuren aan. Elke dag wordt onze website volgeladen met nieuwe vacatures die alle hoeken van het onderwijs vertegenwoordigen. De keuze is reuze. Dus laat jezelf zien aan de rest van de onderwijswereld en de eerste 200 inschrijvers krijgen ook nog eens een opgeladen powerbank!

3. Je bent in één klap up-to-date
Alles wat nieuw is op het gebied van onderwijs wordt hier in je schoot geworpen. Of het nou gaat om nieuw lesmateriaal of kakelverse methodes, je bent meteen up-to-date van alle nieuwe trends en ontwikkelingen.

4. Je kunt er buitengewoon interessante talks & workshops volgen
Door te inspireren en geïnspireerd te worden kun je jezelf aldoor blijven ontwikkelen. Hoe ga je bijvoorbeeld om met kinderen die geen Nederlands spreken of met hoogbegaafde kinderen?

5. Ontmoet de meest interessante mensen
De sprekers lopen vaak zelf ook rond op de NOT. Heb je vragen of zie je mogelijkheden om ze aan jouw netwerk toe te voegen? Vaak is daar na een talk ruim de tijd voor.

Vergeet ook niet dat je op een evenement bent met massa’s aan gelijkgestemden. Loop jij tegen problemen aan binnen jouw vakgebied? De kans is zeer aanwezig dat je mensen ontmoet die precies snappen wat jij bedoelt en maar al te graag met je willen meedenken over mogelijke oplossingen.

6. Hulplijnen waar je niet meteen aan denkt
Het heeft wat minder direct met je vakgebied te maken, maar het is minstens net zo belangrijk: jouw pensioen. Weet jij precies wat je kunt verwachten als je jouw pensioengerechtigde leeftijd hebt bereikt? Ingewikkelde materie waar je misschien niet altijd even veel behoefte aan hebt om het uit te pluizen. Ook dit soort informatie vind je bij de NOT.