Diensten

  Diensten
      - Interim Docenten
      - Werving en Selectie
      - Interim Schoolleiders
      - Search Schoolleiders
      - Payrolldiensten
      - Academy
      - Assessments
      - Plaats uw vacature
  Zomerschool
  Referenties
  Klantenervaringen

Laatste tweets

Volg ons op Twitter Volg ons op Linked-In RSS feeds van Teach-In Group Volg ons op Facebook Volg ons op

Teach-In Group Executive Search

 

Werving & selectie leidinggevenden en bestuurders in onderwijs

Teach-In Group Executive Search zoekt en selecteert uitsluitend voor topfuncties in het onderwijs. Wij hebben een scherp oog voor de team fit! Wij selecteren kandidaten die gedreven en ambitieus een organisatie door een bepaalde fase leiden. Dit vereist een grondig zicht op kandidaat én schoolorganisatie. Onze executive searchers zijn gevormd als schoolleider, coach en adviseur.

 

Onze kandidaten

Teach-In Group is groot geworden met interim-onderwijsprofessionals en heeft een groot eigen netwerk. Wij kennen onze kandidaten. Ook al werken zij op dit moment met plezier in het onderwijs, wij weten dat zij openstaan voor een nieuwe functie. Door onze persoonlijke werkwijze, zorgen wij voor dé goede match.

 

Kwaliteit

Wij verdiepen ons in de context van de functie. Het vinden van dé kandidaat omvat meer dan het voldoen aan profieleisen. Enkel kansrijke kandidaten worden gepresenteerd. Een stevig selectieassessment vóór en een scherp schaduwmanagement na benoeming, zijn onderdeel van onze aanpak.

 

No cure, no pay

Bij ons telt alleen het resultaat. Wij geloven in onze aanpak.  Een search is bij ons pas geslaagd  als de kandidaat ook daadwerkelijk 6 maanden naar behoren heeft gefunctioneerd. Vanaf dat moment wordt onze fee in rekening gebracht. Daarmee verandert de search opdracht in een resultaatverantwoordelijk traject. Wij hanteren vaste prijzen.

 

Korte doorlooptijd

Door een compacte aanpak vergt het selecteren van kandidaten via ons netwerk een doorlooptijd van ongeveer vier weken; selectie van de advertentierespons vraagt circa zes weken. Wij doen geen concessies aan zorgvuldigheid. Daar onze executive searchers nooit méér dan twee procedures tegelijk behandelen en het hele traject A tot Z begeleiden, is de communicatie optimaal.

 

Stijl

Kandidaten benaderen wij kritisch en respectvol. Gedurende de procedure houden wij continu de vinger aan de pols. Wij garanderen absolute discretie en motiveren de reden van afwijzing mondeling.

 

Waarvoor?

Teach-In Group selecteert en begeleidt leidinggevenden en bestuurders in het PO, VO, MBO en HBO.

 

Denk hierbij aan:

• college van bestuur

• raad van toezicht

• algemeen directeur

• rector

• conrector

• sectordirecteur

• vestigingsdirecteur

• adjunct-directeur

• opleidingsmanager

• afdelingsleider

• teamleider

Haarlem +31 (0)23 - 52 50 502  -  info@teachingroup.nl