Diensten

  Diensten
      - Interim Docenten
      - Werving en Selectie
      - Interim Schoolleiders
      - Search Schoolleiders
      - Payrolldiensten
      - Academy
      - Assessments
      - Plaats uw vacature
  Zomerschool
  Referenties
  Klantenervaringen

Laatste tweets

Volg ons op Twitter Volg ons op Linked-In RSS feeds van Teach-In Group Volg ons op Facebook Volg ons op

TiG Academy


Inzetten van bewezen kwaliteit 

Onze trainers zijn topdocenten en trainers. Het zijn docenten met jarenlange ervaring en bewezen succes in verschillende scholen. Praktijkmensen die met “hun beide voeten in de klei" hebben gestaan.  Ook organiseren wij docenten-bijeenkomsten, waarin docenten en programmamakers zich buigen over het ontwikkelen, verbeteren en innoveren van de programma’s.
________________________________________________


Eerstvolgende training: DE KRACHT VAN KLASSENMANAGEMENT
Inzicht verschaffen in de verschillende aspecten die bijdragen tot een succesvol klassenmanagement. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de persoonlijke stijl van de docent en bekwaamheidseisen vanuit de Wet Bio. Voor docenten die 2 tot 3 jaar voor de klas staan en door middel van krachtig klassenmanagement het leerrendement van de leerlingen willen verbeteren.

 

"Door out of the box te denken, word je gedwongen kritisch naar je eigen lessen te kijken. Door in een veilige omgeving andere onderwijsmethodiek toe te passen, kun je experimenteren of dit aanslaat bij jou en je leerlingen." - Rens Boontjes

 

Inschrijven

De trainingen vinden plaats op basis van open inschrijving. Iedere bevoegde docent in Nederland kan zich aanmelden voor deze trainingen.Voor inschrijvingen kunt u mailen naar Academy@teachingroup.nl .


No nonsense trainingen gericht op het primaire proces, het lesgeven. TiG Academy is het eerste instituut in Nederland dat zich heeft gespecialiseerd in het klassenmanagement. Verder richt de academy zich vooral op de interpersoonlijke vaardigheden van de docenten. Geen theoretische onderwijskundige verhalen, maar training on the job. Echte rollenspellen met leerlingen, echte oudergesprekken. Ons doel? Meerwaarde creëren door te confronteren.
 
Vestiging Haarlem +31 (0)23 - 52 50 502  -  Vestiging Zeist +31 (0)30 - 69 31 467  -  info@teachingroup.nl